A Möbelkunst hazánkban elsőként, már több, mint 20 éve gyűjti az 1930-1980-as évekből származó bútorokat és lakberendezési kiegészítőket a különleges tárgyak és a huszadik századi design rajongóinak. A korábban bányagépszerelő műhelyként működő csarnokból átalakított, 1000 m²-es showroom ad otthont több ezer darabos, naponta változó kollekciónknak, melyek között szinte bármi megtalálható, amire csak egy térben szükség lehet.

Azt gondoljuk, hogy a jó design mindenkinek kell szóljon – az ikonikus darabok mellett ezért kevésbé ismert tervezőktől is sok olyan stílusos darabot válogatunk össze, melyek bárki számára elérhetőek. A hozzánk legközelebb álló mid-century modern és skandináv stílus öleli fel kollekciónk nagy részét, de ezeken kívül már ritkaságszámba menő bauhaus darabok, magyar iparművészek kiemelkedő munkái, és régi indusztrális design darabok is megtalálhatóak nálunk. Nagyon fontos, hogy nem szeretjük a replikákat – kizárólag eredeti darabokat kínálunk – mivel hitünk szerint a designer formatervét ugyanúgy meg kell becsülni és értékelni, mint egy eredeti műalkotást.

Az sem baj, ha nem találod nálunk, amit keresel, kérésre felkutatjuk a kiszemelt darabot.

Ha szükséges, a bútorokat fel is újítjuk, hogy tökéletes állapotban kerülhessenek új otthonukba, restaurátor csapatunk több év szakértelmével nyúl a tárgyakhoz. Ha pedig új kárpitra van szükség, azt is megoldjuk, tapasztalt kárpitosunk magas minőségű bútorkárpitokkal és finom bőrrel húzza át székeinket, kanapéinkat és foteljeinket.

A bútorok eladása mellett azok bérbeadásával is foglalkozunk, szeretett tárgyaink reklámokban, magyar filmekben és külföldi produkciókban is rendszeresen feltűnnek.